Back to Design for Development Projects

Waddesdon Manor
Aylesbury

The Landscape Agency was commissioned to provide a comprehensive analysis of the current visitor and arrival experience along with detailed proposals to improve visitor access and car parking arrangements. Support was provided throughout the project from concept design, planning submission and approval, detailed design and on site attendance during construction. The new 1000+no. space car park is located strategically within the parkland to reduce visual impact on the Historic Landscape. An access road leads from the main entrance gates and elegantly sweeps down to the new car park, which itself is based on a curved layout. A series of planted swales provides a sustainable drainage solution for the site.

down_arrow

up_arrow